Чи можна зупинити випадіння волосся?

21 апреля 2020

Багато людей рано чи пізно стикаються з такою проблемою, як випадання волосся. До того ж причин може бути дуже багато: поганий догляд, нестача вітамінів, стреси. Багато хто купує спеціальні шампуні, але до вирішення проблеми необхідно підходити комплексно. Крім перегляду свого раціону, необхідно підібрати і засоби проти облисіння для чоловіків і для жінок.

Компанія Vichy https://www.vichy.ua пропонує великий вибір препаратів, які допоможуть не тільки позбутися випадіння волосся, але і навіть облисіння. В результаті, Ваші локони будуть красивими, блискучими і міцними, почнуть рости нові волосинки.

Історія компанії Vichy

Компанія Vichy розпочала свою історію досить давно. Її засновник доктор Аллер вирішив вивчити властивості термальної води високої мінералізації з одного джерела. Воно знаходилось біля підніжжя вулкана в містечку Віші.

В результаті вдалося з’ясувати, що вода ця — по-справжньому цілюща. Вона здатна заліковувати ранки на шкірі, знімати подразнення і запалення. А тому сьогодні практично вся косметика Vichy має в своєму складі саме цю термальну воду. Це дозволяє її використовувати навіть тим, у кого дуже чутлива шкіра і дерма, схильна до алергічних реакцій.

Що пропонує Vichy від випадіння волосся?

Випадання волосся зустрічається і у чоловіків, і у жінок, а тому засоби тут не завжди можуть бути універсальними. Це виробник теж врахував. В продукції є активні компоненти, які не тільки зупиняють випадання волосин, а й доглядають за дермою голови, заспокоюючи її, знімаючи свербіж, подразнення. Також вони позитивно діють і на корені, зміцнюючи їх і роблячи локони в цілому більш міцними і пружними.

Сьогодні Ви можете придбати такі аптечні засоби проти випадіння волосся:

  • Aminexil Intensive 5 для чоловіків і для жінок. Являє собою рідину з активними компонентами, які діють безпосередньо на коріння. Засіб від облисіння необхідно втирати в шкіру голови і не змивати;
  • для чоловіків є ще два засоби — піна і інтенсивний засіб проти випадіння волосся. Обидва розраховані саме на чоловічий тип облисіння. Другий препарат втирають в залисини на лобі, на скронях и на тімені;
  • шампунь з Амінексилом і шампунь з Стемоксідином. Амінексил — активний компонент, який бореться навіть з серйозним випаданням волосся. Другий засіб допоможе зміцнити локони, захистить коріння, збільшить густоту волосся, спричинену випаданням. Ці засоби від випадіння волосся необхідно застосовувати в комплексі з іншими продуктами;
  • засоби для збільшення об’єму локонів. Сюди входить шампунь, концентрат і бальзам. Якщо у Вас тонке волосся, Вам не вистачає густоти і пишності, тоді ці продукти обов’язково допоможуть Вам виправити ситуацію. Вони не обтяжують шевелюру, а тому волосся буде виглядати доглянутим і об’ємним.

Який би засіб від випадіння волосся Ви не обрали, в будь-якому випадку Ви будете вражені результатом. Завжди хочеться мати красиві і густі локони, і Vichy допоможе цього досягти. Вся косметика протестована в лабораторіях компанії. Також її ефективність доведена тими, хто вже встиг нею скористатися.

Комментарии читателей статьи "Чи можна зупинити випадіння волосся?"

  • Оставьте первый комментарий - автор старался

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *